Recensies

Kijk voor alle foto's in optimale resolutie op onze Flickr pagina. Downloaden via de keuze Actions > View All Sizes boven de gekozen foto. Gebruik de rechter muiskknop om de gewenste foto op te slaan. Onder aan de recensie kun je zelf foto's toevoegen. Uiteraard kun je ook zelf een recensie of een mailtjes sturen dat wij dan eventueel toevoegen aan de recensie.

Helaas zijn we wegens privacy wetgeving (AVG) in april 2018 gestopt met het publiceren van foto's. Als iemand leuke foto's heeft plaats die dan op onze facebookpagina.

Roermond - ECI

Wat leuk weer! In kader van onze theatertour nu neergestreken in ECI Roermond. Wat een heerlijke zaal en ook nu weer uitverkocht. Onze derde show die, net zoals Openluchttheater Valkenburg en Achter Olmen Maaseik op voorhand totaal uitverkocht was.

Geleen - Biesenhof

Als ik me goed herinner was dit de derde keer dat we dit huiskamerconcert deden bij Biesenhof. Het idee hier achter was destijds om een avond in een meer rustige setting te organiseren zodat er meer plaats was voor de rustige nummers uit ons repertoire.

Maastricht - MECC

Als opening van het carnavalsseizoen het traditionele 11e van de 11e in Maastricht. Door te verkassen naar het Mecc hoefde nu niemand buiten te blijven, vergeleken met het Vrijthof was hier toch beduidend meer plek.

Waldfeucht - Rock am Raum

Janse Bagge goes Germany. First we take Waldfeucht then we take Berlin! Toch even spannend om de grens over te steken en niet weten wat je verwachten kunt. Nou, dat viel dus niet tegen.

Kelpen-Oler - Bie de Tied

Het was gelukkig een droge avond, een beetje fris en vroeger in de tijd dat we nog met spots werkten met gloeidraad zou dit geen probleem zijn, want die ouderwetse lampen gaven een flinke stoot warmte.

Dieteren - Feesttent Fanfare

Als band prijzen we ons zo gelukkig dat we steeds dat typische Limbo-publiek trekken dat een avond komt “Baggen” om zich gigantisch door de bocht te gooien, maar geen enkele wanklank veroorzaakt. Akkoord, als je er niet op bent voorbereid dat uit honderden kelen ineens “Sjaele Wixxer” geschreeuwd wordt, tja, da’s even wennen.

Pagina's