Recensies

Kijk voor alle foto's in optimale resolutie op onze Flickr pagina. Downloaden via de keuze Actions > View All Sizes boven de gekozen foto. Gebruik de rechter muiskknop om de gewenste foto op te slaan. Onder aan de recensie kun je zelf foto's toevoegen. Uiteraard kun je ook zelf een recensie of een mailtjes sturen dat wij dan eventueel toevoegen aan de recensie.

Helaas zijn we wegens privacy wetgeving (AVG) in april 2018 gestopt met het publiceren van foto's. Als iemand leuke foto's heeft plaats die dan op onze facebookpagina.

Echt - Open Air Dolcino

Eindelijk was het Henk van Dolcino gelukt om Bagge op het podium te krijgen op de stoep van zijn Dolcimo. Maar het lange wachten werd beloond! Een van de warmste dagen van de zomer van 2023.

Venlo - Grenswerk

Aw mök! Wat was dat weer een leuke avond in Venlo. Grenswerk, Een tijd geleden, vlak na de Corona-ellende waren we er al te gast en ook deze keer weer een hartstikke, leuke zaal vol leuk publiek

Hunsel - Feesttent

Weer zo'n voorbeeld van een klein dorp dat echt als met secondelijm aan elkaar gekleefd is. Wat een saamhorigheid! Hoewel Hunsel niet groot is heeft St.Jacobus toch een flink ledenaantal. Sjiek!

Pagina's