Schimmert - Watertorenfeesten

In de voorbije jaren waren we nogal eens te gast in good old Sjummert. Het Gemeenschapshuis, maar ook herhaaldelijk bij de Watertoorefeesten. Normaliter was dat traditie in een feesttent maar de organisatie had vanavond gekozen voor een loods. Waarom? Nou, in deze tijd van recessie moet ook op de kleintjes worden gelet en nu hoefde geen dure tent gehuurd te worden.

Aanvankelijk waren we een beetje huiverig toen uiteindelijk niet voor een tent, maar voor een loods gekozen werd. De keren dat we in loodsen of in een hal speelden was het meestal een totale ramp m.b.t. het geluid, dat galmt en echoot en is gewoon niet leuk. Awel! Maar niet in Schimmert! De organisatie had er echt alles aan gedaan om de ruimte zo goed mogelijk akoestisch in orde te hebben en dat was gelukt.

Resultaat: Al met al een prima avond. Dion en de boys van Labyrinth warmden de zaak goed op, dus als JBB stapten we in een opgemaakt bedje. Over “bedje” gesproken: We kregen enkele dagen geleden een mail van Bianca, ze had op 4 juli haar eerste jaar van haar huwelijk gevierd en wilde graag “Tösje de lakes”horen. Nou, dan doen we dat toch. Het merendeel van de loods keek als de gebruikelijke botsauto toen we ineens naast het gebruikelijke houthakkersgeweld een zeer gevoelig nummer speelden. Ondanks dat er nogal wat te doen was in het dorp en buurgemeenten hadden we toch weer lekker veel volk binnen en blijkbaar heeft iedereen zich goed geamuseerd, althans ik wel!

De waterdrager Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr