Bree (B) - Vostertfeesten

Awel, da waren we weer! bij d’r Xavier van de Vostert! Net zoals verleden jaar weer een super ontvangst als je weer het feestterrein oprijdt. Alles weer prima verzorgd.

De spullen opzetten op verrijdbare raisers en om 20.00 uur line check.

Dankzij Lars weer direct goeie monitor, mooi licht door Michel en voor het geluid van het front, met onze super Belg Johnny, hoeven we ons ook geen zorgen te maken. Wat boffen we toch met zo’n team.

Dus daarna gelijk naar de catering en dankzij de OPS-ALE pinten, goed gekoeld, en door Linda en haar vriendinnen kon dat ook niet meer stuk. Maar eigenlijk waren we uitgenodigd om op te treden en niet te eten en te drinken. Akkoord dan! Omdat we zo vroeg geprogrammeerd waren ( half 9 starten) dacht ik bij het opbouwen: “We staan dadelijk voor de bekende lul in een half lege tent”, maar dat bleek gelukkig mee te vallen.

Enfin, we hebben met veel plezier weer onze kunsten vertoond en hebben de rest van de avond, dankzij ons polsbandje (dus gratis eten en drinken) nog volop genoten van Bennie en NORMAAL en een stukje DRUKWERK. Hartstikke leuk om weer een hoop bekende oude JBB-fans te zien! Ik heb genoten!

Henk

Mannen van Soundfield, bedankt voor de fijne samenwerking. Top!

Alle foto's van dit optreden op Flickr