Bree - Vostertfeesten

Toch niet te geloven! Staan we daar weer als amateurtjes. Eerst Bennie Jolink met NORMAAL, vervolgens Rowwen Heze en Bagge als afsluitende band. En aangezien de tent nog steeds bomvol was, nam Erwin het nog even over. Wat een feest!

Wat zat er binnen? 3 tot 4000 entrees schat ik. En allemaal goeie zin, geen gedoe, feest vanaf de eerste tot de laatste noot. En het is dan leuk dat je vooraan een spandoek ziet van fans uit Den Helder, die welliswaar voor een andere band kwamen afzakken, maar daar stonden te kijken of ze water zagen branden. Die vergeten JBB nooit meer.

Uiteraard was het backstage weer heel gezellig, mede ook onder leiding van de heer Joling met zijn maten. Xavier en zijn team hadden het woord "gastvrijheid" hoog in het vaandel staan. Toch wel bijzonder als je een biertje bestelt en dat dit heerlijke glaasje Martens Pils wordt geserveerd op een bierviltje met de naam van onze band tussen al die andere grote namen.

Maar om daar op dat grote podium te staan en zoveel mensen te zien en horen genieten en die allemaal zo’n feestje bouwen, daar doe je het voor. Ik maak het niet te lang, het is nu 4 uur geweest. Morgen Sjloespop Born, een heel stuk kleiner maar ook beregezellig festival. Ik verheug me alweer op het lekkere drumgeluid van het nieuwe DW-drumkit van Wimke. Aw mök, dat klinkt!

Tot dadelijk in Born.

**Henk **

Alle foto's van dit optreden op Flickr