Sittard - Toon Hermans Theater

Al gepland ruim voor de Corona, maar nu eindelijk konden dan toch al die mensen die al zo lang geleden een kaart hadden gekocht, hun kaart verzilveren. Wat was het toch weer heerlijk om weer “on the road”te mogen zijn. 's Middags arriveren in de schouwburg, backline opzetten, soundchecken, aw tutten met elkaar met de eerste koude pinten, dan heerlijk eten en om 20.00 uur ShowTime!

De zaal en balkon goed gevuld. Op de playlist veel rustige nummers en in de tweede set, na de pauze, wat meer spektakel. Op de derde rij zag ik ineens Rick, een oud leerling van me en ik weet dat hij vaak bij Bagge komt kijken en elke keer als we Blief bie de mam spelen dat hij dan zijn zijn moeder opbelt en uit volle borst meezingt en dan met de mam facetimed. Dus hem maar het podium opgehaald en gevraagd of hij de mam wilde bellen, maar het bleek dat zijn moeder in de zaal zat. Hilarisch!

Ondanks dat we veel rustige nummers op de playlist hadden ging op het laatst toch weer alles op volle kracht en bleef niemand meer in de stoel zitten. Een heerlijke avond en veel dank aan de medewerkers van het Toon Hermans Theater voor de perfecte verzorging en prima medewerking en vooral weer een dikke kus voor al die mensen die er weer waren.

Henk