Echt - Stoba

Zalig Nuujoar en Alaaf! Als alle optredens in dit jubileumjaar “30 Joar Bagge” zo worden als dit in de Stoba, dan is grote kans dat we de volgende 30 jaar ook vol maken. Wat eine sjpass hebben we gehad bij Bjorn in de zaak.

Heerlijk gezicht vanaf het podium, weer honderden mensen die alles mee zingen, schreeuwen, kwaken, neerstorten voor het podium, oefenen voor de nieuwe Olympische discipline “T-shirt knopen/touwtje springen” en vooral geine zeik!

Toen we na afloop een gesprek hadden met jongens van de Security werd door hen nog opgemerkt dat het voor hen ook hartstikke leuk is om “te werken”op zo’n avond. Geen haantjes die lastig zijn, geen gedoe, gewoon kolder tot de macht 3. Het was alleen af en toe schrikken als er weer een knal van boven ons kwam. Het hele plafond was vol gehangen met ballonnen voor de carnaval. Elke 10 minuten knalde er eentje met veel kabaal uit elkaar en kwam er een gekleurd stukje rubber naar beneden dwarrelen. Volgens mij hangt er tegen de carnaval geen enkele ballon meer.

Toen ik aan het begin van de avond ineens het Hoge Bezoek zag met Prins en Jeugdprins, was het niet meer dan logisch om te zorgen dat Koen 1e, als jeugdprins zijn avondje Bagge nooit meer vergeet. Kostelijk om dan die jongen te zien glunderen als hij de zaal inkijkt vanaf het podium en dat leuke publiek moedigt hem aan en geeft hem na afloop nog mee: “Zo’ne goeie hebbe w’r nog neet gehad!” Iedereen die er was, hartstikke bedankt voor het zorgen van die ontzettend leuke sfeer vanavond in De Stoba. De volgende kans om weer mee te zingen is De Zoepkoel Venlo vasteloaveszaterdag.

Tot dan.

Prins Henk de 4711e

Alle foto's van dit optreden op Flickr

Stoba heeft ook zelf foto's gemaakt en die vind je op hun site www.stoba.nl