Sittard - Spiegeltent Sint Rosa

Heilige Rosa op Uw feestdag speelden we in het verleden steeds vanaf 16.00 uur en dit jaar werd gevraagd om pas om 18.00 uur te starten. Aanvankelijk dacht ik: Never change a winning team, maar uiteindelijk bleek het geen probleem om later te starten.

De vaste clubs van De Phil en Sint Joep hadden zich al de hele dag goed voorbereid en morgen krijgt de Stomerij in Sittard een hoop stinkende uniformen van beide corpsen. Hopelijk krijgen ze die dingen nog ontsmet, want met de momentele uitbraak van Ebola in Afrika weet je maar nooit. Laat de handel maar goed ontsmetten. Inmiddels zijn we, na al die jaren nogal wat gewend maar ik lach me elke weer te barsten om die snuitjes in het publiek te zien en wachtend op het moment dat ze ons kunnen ondersteunen door “Sjaele Wixer” te kunnen roepen. De gezichten van die paar mensen in het publiek die deze act nog niet kennen en die dan als een botsauto rondkijken en zich afvragen wat er gebeurt.

Het werd nog aardig druk op het podium toen we de jarige met zijn hele gezinsaanhang het podium optrokken om te assisteren bij Proemevlaai. Al met al weer een geweldige middag gehad en dankzij onze vaste crew weer perfect geluid en waren mijn stembandjes nog in goede staat na een show van 2 uur. Well done boys!

Bij leven en welzijn hopelijk volgend jaar, bij ons 40 jarig jubileum, weer van de partij. Tot volgende week bij Stoppelpop.

Henk

Als gevolg van privacy wetgeving zijn we voorlopig gestopt met het plaatsen van foto's van ons optreden. We vragen jullie hulp: heb je foto's gemaakt plaats die dan op onze facebook pagina. Schijnt dat dat wel om de een of andere reden mag. Thanx.