Sittard - Spiegeltent Sint Rosa

Ma jong! Wat een traditie: Bagge oppe Sint Rosa! Ik ben echt de tel kwijt hoe vaak* we al op dat kleine podiumpje stonden met die spiegeltent tot de nok gevuld.

Heerlijk om vanaf het podium jong en oud te zien springen en horen meezingen, zelfs de nieuwe nummers schijnen ook al op de harde geheugenschijf te zijn geplaatst. Komisch om dat jonge halfnaakte volk te zien moshen in hun blote pens en soms denk je: dadelijk begint zich iemand te storen aan dat geduw en slaat iemand hem ondersteboven, maar wat hebben we door de jaren heen toch een ontzettend leuk publiek.

Komt iemand aandragen met een gevonden telefoon inclusief bankpas en dan roep je dat om en binnen een paar seconden zijn telefoon/bankpas weer verenigd met de rechtmatige eigenaar. Waar maak je dat nog mee?

De traditionele Condor kwam weer vanuit het Andesgebergte binnengevlogen met piloot Leon Beursgens aan de stuurknuppel. Hilarisch! En binnen een paar seconden het luchtruim gevuld met nog meer crowdsurfende condors. Geweldig! Ik verheug me al op het volgend jaar!

This is your captain speaking.

Gezagvoerder Henk

*) Naschrift van de redactie : We traden voor het eerst op in de Spiegeltent op 28 augustus 2005. Na aftrek van 2 Corona jaren was dit dus de 17e editie. Supercondor Leon was er toen, minder grijs, al bij.