Isenbruch - Sommerkirmes

Isenbruch oftewel Iezebrook is eigenlijk ook een stukje Susteren, maar we houden het er maar op dat Janse Bagge goes Germany.

En krijgt Bagge een Duitstalige feesttent op zijn kop? Om met Angela Merkel te spreken:

"Die schaffen dass”.

Ondanks de taalbarriere werd het een heel geslaagde Somerkirmesavond. Ons bekende supportact Grean Easer deed weer waar ze goed in zijn, namelijk de tent opwarmen en dat was voor alle muzikanten al volop gebeurd dankzij Party Service Franz Kelleners van Selfkant-Havert. Na de soundcheck krijgen we altijd iets te eten en deze keer zorgde dus die Franz voor allerlei dingen om ons lekker verwennen. Aardappel gratin, groenten, heerlijk vlees en pudding na. Als je een feest hebt dan vraag die Franz maar, wat die in de pan roert is wel in orde.

Tja en wat het optreden betreft, het was een leuk optreden, aanvankelijk bleef het gedeelte van de dansvloer onbezet, maar na een paar nummers stond het vol tot aan het podium. Leuk om te zien en te horen dat zoveel mensen de nummers mee schreeuwen. Bovendien waren de Dance Moves van keizer Harrie weer onnavolgbaar en waren er maar liefst 3 vrijgezellen die hun laatste avondmaal hadden georganiseerd in Isenbruch. Mededeling aan hun respectievelijke dames: veel succes!

Zoals bekend is enkele weken geleden mijn Koch versterker vol zooi gelopen toen een glas met thee en honing omkieperde, enfin is het ding in reparatie en heb ik vorige week een Peavey MX te leen gehad, maar daar kwam een stoor herrie uit waar ik niet mee overweg kon, dus had ik vandaag mijn oude Fender Princeton meegenomen en die ouwe bak deed het nog prima ondanks dat het geen buizenbak is. Als het een beetje mee zit komt volgende week bij Sint Rosa mijn ouwe Koch weer in actie.

Hopelijk komt iedereen ongeschonden door het Klompenbal. Als ik dus nu even terugkijk naar deze avond dan kan ik zeggen: “Wir haben es geschaft!”.

Süsse Grüsse aus Holland von Heinrich

Alle foto's van dit optreden op Flickr