Guttecoven - Sjtoppelpop

Of het nou aan het leuke promotiefilmpje met die tractor gelegen heeft, ik weet het niet, maar feit was wel dat het weer bomvol was. Ik hoorde zelfs de organisatie: “OETVERKOCH” noemen.

Wat was het weer lachen daar in de wei. In het verleden was het ook altijd een geweldig stoffig feest als we er optraden en deze keer had de organisatie goed haar best gedaan door te sproeien en vochtig stro op de grond te leggen en die zachte ondergrond was vooral prettig voor al die gasten die in de mosjpit ter aarde stortten. Man wat was het weer voor een tumult, maar gelukkig ook deze keer weer geen gewonden gevallen.

Overigens had de organisatie vanuit de bouwmarkt 9 stofmaskers laten aanrukken, dus we zijn het podium opgegaan alsof het de opruimingsdienst van asbest betrof.

En als extra toetje had Ton naast zich een zuiltje staan met daarom een drukknop zoals je die uit TV kwissen kent. De humor zat er in dat alleen Ton wist wat er ging gebeuren met een druk op de knop: een gigantische luchtdrukklaxon hing boven het podium.

Dus toen ik begon te vertellen over ons 40 jarig jubileum drukte Ton iedere keer bij het woord "40" op de knop. De eerste keer zag ik het niet aankomen en schrok ik me werkelijk kapot. En een gehoorbeschadiging lag op de loer.

De organisatie had weer prima werk geleverd, hopelijk ook veel succes morgen met de Agrarische Familiedag met “Sjtreu sjaeke”.

Boer Henk

Als gevolg van privacy wetgeving zijn we voorlopig gestopt met het plaatsen van foto's van ons optreden. We vragen jullie hulp: heb je foto's gemaakt plaats die dan op onze facebook pagina. Schijnt dat dat wel om de een of andere reden mag. Thanx.