Susteren - Sjmaalfestival

Eindelijk! Na twee keer uitstellen door Corona konden we nu toch aan de bak op de Hei. Dankzij de gastvrijheid van de familie Schmeitz kon de organisatie terecht op dit geweldig grote terrein waar plaats was voor een complete festival infrastructuur.

De jongens van de organisatie, inclusief de dik 160 vrijwilligers, hadden een werkelijk huzarenstuk geleverd en zover ik het kan beoordelen liep alles op rolletjes. Wat mij, als lid van de oudste limbogroep, opvalt is dat zowel Jack en zijn jongens, alsook Bagge toch een geweldig soort publiek trekt, dat uitsluitend komt om uit zijn dak te gaan en niet om een dorp of een tent te verzouwen. Heerlijk!

Tussen het publiek zat Stef Pluijmakers, die was vandaag getrouwd met, ik meen Pascalle en was met het hele gezelschap afgezakt om daar het feest verder af te sluiten. Ouwe buurjong: proficiat!

En er zat nog een zekere Daan, die was jarig vandaag, dus ze kregen nog een serenade van de blazers. Al met al weer een heerlijke avond daar op de Hei. Organisatie: Chapeau! Tren was gelukkig ver genoeg opgeknapt zodat Rowwen Heze, de door ons opgewarmde tent nog goed kon opstoken.

Ik tik nu deze recensie en kruip lekker in bed, morgen met Bagge naar Partij-Wittem, ik heb het niet gemakkelijk!

Henk