Born - Sjloespop

En ook dit jaar me weer verwonderd dat iemand het aandurft om in deze tijd nog iets te organiseren. Voor elk initiatief krijg je te maken met een tsunami aan regels en vergunningen, maar elk jaar lukt het de uitbater Michael van De Sjloes om weer een puike activiteit neer te zetten voor zijn klanten. Heel komisch dat we na de soundcheck werden verrast door lekkere catering, verzorgd door Slagerij Baggen uit Geleen. Het zou de slogan voor een reclamecampagne kunnen zijn: Baggen voedt Bagge.

Verleden week startten we in Valkenburg met even wat regen en toen werd het droog en nu was het andersom, aanvankelijk was het droog en begon het later op de avond wat te miezeren.

De avond startte met Baroesjko. Heel aanstekelijke muziek door een negental goede muzikanten. dus de sfeer zat er al in. Om 22.30 uur kroop Bagge het podium op, ook deze keer gesteund door Joost Vergoossen die ons vast boegbeeld en sologitarist Peter kwam vervangen omdat de fysiobehandelingen nog niet genoeg vruchten hebben afgeworpen, maar deze invalklus was aan Joost wel besteed, dat rockte weer als een locomotief.

Ton deed zijn uiterste best om de nieuwe cd en nieuwe t-shirts te promoten en leuk dat aan het einde van de avond al veel gasten getooid waren met de nieuwe JBB-Zomercollectie. Kortom, ondanks de on-zomerse temperatuur was het toch weer bomvol en de sfeer was weer geweldig.

Volgend jaar is het jubileum van Sjloespop, grote kans dat we weer langskomen.

Sluiswachter Henk.