Born - Sjloespop

Ik herinner me de eerste keer, jaren geleden, dat we te gast waren bij Michael op Sjloespop en dat de pap van Michael enigszins verbaasd was dat het gelukt was om Bagge op de buuhn te krijgen bij zijn zoon. Hij zal nu met een grote glimlach op zijn gezicht, vanuit de hemel hebben gezien dat Sjloespop is uitgegroeid tot een heerlijk kleinschalig festival. Gratis entree, Michael en zijn team die zich het vuur uit de sloffen rennend om het iedereen naar de zin te maken. De mam aan de consumptiebonnen, kortom, inmiddels uitgegroeid tot een festival met een ontzettend hoge knuffel- en gezelligheidsscore.

Ook dit jaar weer ontzettend fijn publiek, het terras weer bomvol, heerlijk weertje. Prachtig om er weer te staan. Het deed me goed om te zien, dat ondanks de afgelopen Corona-tragedie, het deze jonge ondernemer gelukt was om het hoofd boven water te houden en dan nu eindelijk weer eens ouderwets “gaas gaeve” mogelijk was.

Gisteren schijnt het ook al een leuke avond te zijn geweest en nu was het ook weer een topavond. Max Skavelaar beet het spits af met hun aanstekelijke ska. Grappig om een van onze vaste JBB-fans Nils Rompen nu ineens als muziekcollega te kunnen zien. Toen we na twee uur onze verplichte toegift met Lola hadden afgewerkt kreeg Michael ons toch nog even gek om een toegift-toegift aan het programma toe te voegen en met het nummer “Sollicitere” sloten we met een grote smile ons optreden af.

Mission completed!

Henk