Born - Sjloespop

Geweldig toch, dat een jonge ondernemer het elk jaar aandurft, om ondanks alle zeik met vergunningen, BTW, Buma/Stemra en kans op moesson en derhalve een totaal verregend weekend, het toch ieder jaar weer aandurft om zijn nek uit te steken en een weekend lang een open lucht feest voor zijn vaste cliënten te organiseren. Chapeau!

Enfin, we waren er weer en ik heb me geweldig geamuseerd. Verleden week in Sittard op het traditionele St. Rosa had ik even problemen met mijn stem, maar dit optreden liep als een trein. Waarschijnlijk kwam het door de frequentie en de aangeboden promillage van de alcoholica.

We startten met een ronde Apfelkorn met ijs en de kastelein kwam geregeld met Grimbergen Tripel en die bruine Grimbergen langs, tja en dan is het vlees zwak.

We wisten dat om klokslag 0.00 uur onze John Gerrits de mijlpaal van Abraham zou halen. Paaah! 50 jaar! Hij had zijn partner Rianne thuis gelaten en op het hart gedrukt om hem met rust te laten en geen gekke dingen te organiseren. Enfin, enkele minuten voor klokslag 0.00 uur had ik mijn best gedaan om net het nummer “Doe en dich” ( het nummer over een relatie met een tweeling, op de melodie van Van Morrisons Brown Eyed Girl) exact voor middernacht te beëindigen, zodat we John om middernacht konden feëteren.

Tataah! Klokslag 12 uur kwam Rianne plus nog een hoop vrienden van John het podium op, met een groot tableau met foto’s van John in de 25 jaar dat hij deel uitmaakt van onze club idioten. John was totaal verrast dat die club ineens voor zijn neus stond. Geweldig! Man, wat heb ik gelachen tijdens dit optreden.

Een prima gevoel dat er weer een hoop leuk volk stond, prima sfeertje op het podium, fijn geluid, prima monitor, mijn stem in orde, ik blijf dit nog een tijdje doen.

Groeten,

Henk Steijvers

Alle foto's van dit optreden op Flickr