Sittard - Schtad Zitterd

In memoriam : Arsène 28 oktober 2012

Deze zomer fietste Arsene van de Schtad Zitterd nog de Alpe d’Huez op, om op die manier aandacht te vragen en sponsorgeld te vergaren voor de aktie Cycling for better. Als geen ander wist Arsene wat kanker met een gezond lichaam doet.

Dankzij zijn doorzettingsvermogen en support van de mensen die met hem mee zijn gegaan naar hartje Frankrijk, kwam Arsene op de top. Omdat we Arsene an Angelique al jaren kennen i.v.m. ons traditioneel optreden in de Spiegeltent tijdens het St. Rosa-festival hebben we Arsene direct via een videoboodschap op een smartphone een bericht gestuurd met het aanbod om een keer gratis te komen optreden. En dat was dus nu, deze donderdagavond.

Helaas kon Arsene er zelf niet bij zijn maar met behulp van Skype hadden we toch integraal beeld- en geluidcontact met zijn kamer in het AZM in Maastricht en werden ook nu weer getroffen door Arsene zijn kracht en humor. En ondanks het “beladen karakter” van deze avond, denk ik dat toch iedereen die er was, een fijn gevoel overhield van deze avond.

Henk

Zie hier het filmpje dat we hebben verstuurd naar de top van de Alp d'Huez:

Vanwege het speciale karakter van deze avond hebben we besloten geen foto's te plaatsen van dit optreden