Noorbeek - Paviljoen Berggalm

Traditie! Paviljoen Berggalm staat al jaren op het hoge punt van Noorbeek en JBB is er al vaker te gast geweest. Noorbeek! De plaats die als eerste Limboplaats werd bevrijd tijdens WW2. In Call of Duty kun je vechten in Normandië, Ardennenoffensief overdoen, De Japanners te lijf en verdomme, ‘t meest leuke: via de boomgaarden, tussen de fruitbomen door oprukken naar Noorbeek hebben de spelontwikkelaars achterwege gelaten. Een gemiste kans!

Maar zoals gezegd: we mochten weer eens langskomen en hoewel wij al een beetje “Noorbeek-Veteraan”zijn, was er een gast binnen, die ons bekende: “Toen SOLLICITERE eine hit woor, toen woor ich 14 joar en ich heb uch noe veur d’n eerste keer gezeen”. Dan had het toch een functie dat we vandaag weer langs kwamen.

Ons vast voorprogramma Labyrinth, annex GREEN EASER rockte er weer driftig op los zodat iedereen al in de goede stemming was toen we het podium opkropen. Omdat ons aller Wil (drummer) momenteel in het buitenland zit, hebben we Wim Hagen weer laten overkomen uit Heidelberg en hem de trom laten roeren. Niks geoefend, gewoon achter de kit gekropen en rammen maar en dat ging alsof hij al jaren geadopteerd was. Na afloop van verschillende gasten gehoord dat ze zich prima hadden geamuseerd en uiteraard verteld, dat wij evenveel plezier hadden beleefd aan dit optreden.

Deze avond hebben we overigens een goede daad verricht door firma Highlight, waar Ton en Wil werken, hun nieuwe confetti-shooters te laten testen. Waarschijnlijk heb je de shooters op het P.A. zien staan, net zoals de bekende STALINORGELS die in WW2 gebruikt werden, we waren uiteraard niet voor niks in Noorbeek! Op afstand te bedienen, Hi-Tec in de Boem-Business! Alleen moet de organisatie de komende dagen proberen om al die slingers uit de dakconstructie te halen. Nog afgezien van de vloer die er echt schitterend uitzag.

Al met al weer een leuke avond gehad.

De groeten,

**Henk*

Alle foto's van dit optreden op Flickr