Oirsbeek - Partycentrum de Oirsprong

Waarin een kleine plaats groot kan zijn! Aw mök, wat een locatie! Wat een mooie zaal met zoveel faciliteiten. Kleedkamers te bereiken d.m.v. liften, allerlei trappen en verstopte tussendoortjes.

Toen ik na het optreden de kleedkamer wilde opzoeken liep ik compleet verloren en voelde me net The Phantom of the Opera.

Vooraf, na de soundcheck werden we getrakteerd op kip in Pavlov-saus of iets dergelijks, met ananas en groente, friet, sla en rijst. Schransen dus! En dat alles klaar gemaakt door Roger van Partycentrum de Oirsprong zelf.

In de voorverkoop waren al een dikke 200 kaarten de deur uit dus toen we om half elf het podium opkropen was de zaal fijn gevuld. Uiteraard direct de Stehtische naar voren getrokken zodat er genoeg ruimte was. Vanaf het eerste nummer werd volop meegezongen en zat de sfeer er direct goed in.

Het was wel flink zweten onder de lampen en vooral onder de oksels en in de bilnaad, maar op zo’n gezegende dag als Pinksteren mag dat geen probleem zijn.

Directie van De Oirsprong: bedankt voor de goede opvang en de gastvrijheid en alle mensen in de zaal: bedankt voor de leuke sfeer.

We doen dit al zo’n 30 jaar, maar op deze manier houden we het nog wel even vol.

Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr