Heerlen - Parkstad Limburg Theaters

Gisteravond al in dezelfde schouwburg opgetreden, maar omdat toen, ruim voor de Corona in no time het huis was volgeboekt, werd er nog een dag aangeplakt.

Met enige weemoed hebben we na afloop weer alles ingepakt en op huis aangesjord. De backline, maar ook de onhandige, lompe overheadprojector, die i.v.m. het “jaren 80 – gevoel”steeds meegezeuld werd. Omdat we nog sheets hadden van helden die figureerden in het nummer Helden, hebben we stad en land destijds afgezocht om nog ergens zo'n fossiel te vinden en dankzij Dols Kantoormeubelen konden we de sheets laten zien. Morgen breng ik hem weer veilig terug. Bedankt voor het lenen Paul-Jean!

Ook vandaag zat zaal en balkon weer goed vol en afgaand op de reacties na afloop heeft iedereen, inclusief de band, zich goed geamuseerd. In het kader van het vieren van 40 Joar Bagge was dit voorlopig de laatste theatershow, maar de gewone optredens komen er nu weer aan.

Tot Vrijdag in Aurora in Grevenbicht waar de Aspro Brews brouwerij onze enige echte JBB biertjes ten doop gaat houden. Iedereen die er was bedankt en oh, die meneer uit Groningen, die krijgt zijn wit T-shirt (uitverkocht)wilde kopen voor zijn dochter. Tonnie gaat er achter aan en het wordt gegarandeerd opgestuurd.

Henk