Valkenburg - Openluchttheater

Wat een leuk feestje was dit weer. We zijn al zo vaak te gast geweest bij OLT Valkenberg en ik geloof dat we elk jaar regen hebben gehad. Meestal maar heel even, maar toch. Enfin, dit jaar waren de Goden ons goed gezind en was het een prachtige zomeravond.

En wat was het weer leuk vanavond. Jos Heutmekers heeft ons heerlijk gematst door in te vallen voor onze vaste saxofonist Wim, die vanavond verhinderd was. Onvoorstelbaar dat zulke muzikanten gewoon voor de leeuwen worden gegooid, zonder repetitie en met een iPad voor hun gezicht het repertoire klatsjboem gewoon meespelen, Heerlijk.

En weer een theater dat goed gevuld was en weer een prima geluidscrew, tja en dan kan bij Bagge weinig verkeerd gaan. De catering vooraf is voor mij altijd een graadmeter en die was ook deze keer weer Bingo! De kok had zijn best gedaan en alles smaakte heerlijk. Penne met roomsaus en garnalen. Ik ben twee keer langs de au bain marie gegaan en mijn bord vol geladen, heerlijk.

Onze Wim Hagen was zo trots als een aap met 7 piemelen want hij kon nu eindelijk op zijn customized Zebra drumkit spelen. Maandenlang heeft hij gewacht op deze, op maat gemaakte en volledig handmade kit van notenhout. En verdomme, zelfs ik hoorde toch een andere attack van dit setje.

Kortom: het was weer een ouderwetse leuke Bagge avond in de open lucht.

Henk