Valkenburg - Openluchttheater

In het verleden waren we al menigmaal te gast in het Openluchttheater. Ik herinner me een avond onder de noemer: Henk & Vrunj, waar we een hoop Carboon-materiaal speelden en herinner me menige avond met Janse Bagge.

En ook deze keer waren weer zo'n kleine 1000 entrees netjes geplaatst op de zitjes. Iedereen kreeg aan de entree een mooi, lekker zacht zitkussen overhandigd en het was komisch om te zien dat, toen we naderhand wat ruiger werk speelden, dat de kussens door de lucht vlogen. Hilarisch!

Maar toch geweldig dat dankzij al die vrijwilligers zo'n OpenLuchtTheater kan bestaan. We werden geweldig ontvangen door Lisette en haar vrijwiliggers-kornuiten en die hebben zich echt het vuur uit de sloffen gerend om het ons back-stage naar de zin te maken. Na de soundcheck heerlijke catering met rijst/boontjes/saté en genoeg alcohol, kortom: tel daarbij het ontzettend leuke publiek, dan kun je toch vertellen dat het weer een ontzettend leuke avond was.

Iedereen hartstikke bedankt, we hebben een heerlijke avond gehad die weer een ander kaliber had dan het gebruikelijke “gooi en smijtwerk” in een kolossale feesttent. Leuk dat na afloop mensen kwamen vertellen dat ze genoten hadden van het oude JBB-materiaal zoa;s “De Hoofinzenjeur”en “De Rotte”. Het was weer een geweldige avond voor ons! Bedank iedereen!

Henk