Echt - Open Air Dolcino

Eindelijk was het Henk van Dolcino gelukt om Bagge op het podium te krijgen op de stoep van zijn Dolcimo. Maar het lange wachten werd beloond! Een van de warmste dagen van de zomer van 2023.

We hebben echt zo lang mogelijk gewacht met starten zodat er voldoende schaduw was. Twee sets van een uur met heel veel van onze rustige nummers en uiteraard, naarmate dat de show vorderde meer en meer power in de saus geduwd.

Het was vandaag de tweede keer dat ik met in-eat-monitor werkte en dat ging alleen enigszins mis bij “De Kas mot gaeve”. Ik had geen blazers op mijn oortjes en kon daarom moeilijk toon treffen, maar uiteindelijk ging het toch goed.

Leuk om te zien dat na de rustige nummers het publiek uiteindelijk uit de stoelen kroop en danste en sprong. Een fijn gevoel als je ziet dat een jonge ondernemer toch zijn nek uitsteekt en het een memorabele middag is geworden en trouwens zijn opgediende lunch voor crew en band was ook puik in orde.

En onze oud bassist Eef completeerde de middag door met zijn muziekkeuze als dj, iedereen weer tientallen jaren jonger te maken. Sjieke middag gehad en ondanks dat we gisteren ook al actief waren geweest in Grenswerk in Venlo, was dit toch een leuke besteding van de zondagmiddag.

Terrastijger Henk