Schinnen - Noeber Beemden

Als ik het goed heb dan waren we uitgenodigd om 6 x 11 jaar CV Schinöster te vieren. Tijdens de rit er naar toe hadden we in de auto toch enige schrik of er wel publiek zou komen, want de weergoden lieten zich niet van hun goede kant zien. Sneeuw, glad, strooiwagens op de A2, kortom niet echt het weertje om van ver af naar Schinnen te komen glibberen. Tataah, uiteindelijk is het toch een bereleuke avond geworden. Zoals normaal werd de zaal vooraf al flink opgestookt door onze vaste supportgroep GreenEaser, met hun flinke volume en hun van dik hout zaagt men planken repertoire.

Dus toen het podium vrij kwam voor Bagge zat de sfeer er al flink in. Ik heb me vanaf het podium ontzettend geamuseerd dor het bekijken van het publiek, praktisch elk nummer werd meegezongen, er zaten echt een hoop fans van het eerste uur binnen.

Het meest overtuigend bewijs was dat ik een gast zag met nog een origineel JBB T-shirt uit 1991. Dan praat je toch over een echt relikwie, daar valt de bekende Lijkwade van Turijn toch echt bij in het niet. Geweldig. Het shirt zag er nog prima uit, dit was echt gekoesterd door de bezitter en dat gaat nog conflicten geven als straks, bij overlijden, door de kinderen gevochten wordt voor de erfenis. Wie krijgt het huis, wie krijgt de auto en wie het originele JBB T-shirt van de pap?

Na ons gebruikelijke set moesten we na de toegiften echt nog eens terug voor de bonus toegift. Enfin, rekening houdend met het zeer slechte weer was het weer een heerlijke avond met leuk publiek. Of we er over 11 jaar weer bij zijn durf ik niet te beloven, maar deze keer waren we blij dat we erbij waren.

Alaaf!

Prins Henk d’n Hawve

Alle foto's van dit optreden op Flickr