Geleen - M&P Feesten

Uitgerekend op de “namesdaag” ‘t naamfeest van Marcellinus en Petrus, de beschermheiligen, patroons van Geleen, mochten we dit leuke feest extra luister bijzetten. De hele middag was al een hoop sfeer in de tent dankzij Wahnsinn en Richtig Rex en dat was wel komisch omdat Bevrijdingsdag net enkele weken geleden was en nu de hele middag alleen Duits werd gezongen.

Je zou daar maar in de tent zitten met een oorlogstrauma! Dus voor de broodnodige balans konden wij onze dialectpop de tent ingooien.

XYMIO zorgde voor het geluid en onze Lars hield als een echte dirigent alle touwtjes netje in de handen. Het was een prachtige fijne tent, een kolossaal groot en stabiel podium, kortom een feest om op te treden. I.v.m de muziekvergunning zouden we om 19.45 uur moeten stoppen en een set van 90 minuten doen. Dus hier en daar een nummer van de playlist geschrapt om binnen de tijd te blijven, maar de sfeer was zo goed dat er uiteraard nog een emmer vol toegiften bij moest en was het toch dik 20.00 uur toe we de versterker hebben uitgezet. een goede organisatie, leuk volk, kortom Geleen heeft zich met dit feest goed “op de kaart gezet”.

Die twee genoemde heiligen hebben vanaf de hemel goed werk verricht!

Apostel Henk

Dank aan de mensen van Xymio en zeker ook aan Dennis en onze Michel die er tot diep in de nacht aan hebben gewerkt om enkele leuke effectjes en video content op de schermen te krijgen. Zoals onder het nummer "Sjoan Bein"