Geleen - Mama's Pride Festival

De afgelopen dagen had ik nogal nauwgezet de buienradar in de gaten gehouden en ondanks eerdere donkere voorspellingen bleken we toch weer eens mazzel te hebben vandaag. Het bleef droog en de zon liet zich zelfs zien tijdens ons optreden.

Geweldig om in de achtertuin van de oude legendarische Pinkpoplokatie te kunnen spelen: de Heilige Grond van het Burgemeester Damenpark waar het grote JBB-leven begon: destijds Pinkpop ‘83. Nena, Gary Moore, TC Matic, Men at Work, Doe Maar en Janse Bagge.

Gisteren actief met Rowwen Heze samen in Geulle, vandaag in Geleen. In verband met de komende moederdag nog even het verplichte moederdagversje geoefend voor morgen. Zolang het nog kan, want binnenkort zal wel weer een of andere aktiegroep gevormd worden om moederdag van de kalender te krijgen.

We konden drie kwartier knallen dus hadden we op de playlist geen ballads of rustige nummers gezet, alleen maar knallers. Al met al weer op een leuke manier de zaterdagmiddag kunnen invullen i.p.v. in de tuin werken, boodschappen doen of de auto wassen.

Denk aan de mam morgen!

Henk