Geulle - Kiezelfeesten

Eerst snapte ik de aankondiging “Kiezelfeesten”totaal niet maar toen we arriveerden op de locatie zag ik dat het terrein vol kiezel lag, geen grassprietje te zien, vandaar mischien “Kiezelfeesten”?

En alweer een organisatie die snapte dat als een band komt optreden en de zaak is uitverkocht dat je die muzikanten best een beetje verwennen mag en aldus geschiedde. Na de soundcheck even de weg oversteken en daar werden we meer dan gastvrij ontvangen door Daniëlle en Joan Hollanders in Preuverie Auwt Gäöl. De au bain marie vol met witte rijst en kipragout, de traditionele fles rode wijn binnen handbereik en dan zijn de eerste 10 punten voor de organisatie al binnen.

Dus als je tijdens een fietstocht in de Geulderlei terechtkomt, dan adviseer om even in die knusse lokaliteit binnen te wippen.

Green Easer, onze vaste support sinds jaren hoefde eigenlijk niet veel op te warmen want het was echt zo'n heerlijke warme zomeravond in de open lucht. Om 22.15 kropen we het podium op en heerlijk, wat een leuke sfeer, geen gezeik, alleen maar leuk volk.

We zijn bofkonten!

Bofkont Henk