Schinveld - Jubileum GV Olympia

In het verleden zijn we herhaaldelijk in Sjilvend te gast geweest en dit vond ik een heel leuke. Het was wel een hele klus om de optreedlokatie te vinden want we reden van de ene wegomleiding na de andere, maar uiteindelijk belandden we in een mooi splinternieuw gebouw.

Terwijl we ons lieten verwennen met rijst en goulash beet GreenEaser het spits af en omstreeks half elf was het tijd voor Bagge. Wat ik opvallend leuk vond was dat het publiek de hele avond geboeid bleef kijken naar de georganiseerde chaos op het podium.

Volgens mij waren er veel oud fans binnen die nog eens kwamen kijken “of de jongens in de afgelopen jaren veel geleden hadden”. Ja, dus, maar ondanks de dikke pensen, grijze haren etc. was het ons weer gelukt om een leuke avond te breien. Na afloop nog verschillende leuke reacties gekregen, dus blijkbaar was onze onzin goed in de smaak gevallen.

Eens kijken of we over 25 jaar, bij het 100-jarig jubileum weer mogen komen. Wat ons betreft: zeker weten, we hebben ons goed geamuseerd en we werden prima verzorgd. Later in het bejaardenhuis krijgen we het zeker niet zo goed. Olympia; op naar de 100!

Dubbeleflipflap Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr