Geleen - Hanenhof

Kermis in Geleen, al dagen achter elkaar regen, compleet de Zondvloed. Je zou denken: Er komt geen hond vanavond, die zijn allemaal bezig om, net als Noah, een ark te bouwen! Maar nee, hé. De Hanenhof was weer goed gevuld met alle leeftijden.

Als support-act was de groep Bieske geprogrammeerd maar door omstandigheden was de band verhinderd en werd het voorprogramma vertolkt door singer/songwriter Tim en die jongen deed zijn uiterste best om de zaak al te entertainen en dat lukte hem heel goed.

Toch wel apart om weer eens op de planken van de Hanenhof te staan, ik herinner me nog een van de eerste radio-uitzendingen van LOS VAST, met Jan Rietman, uit de tijd dat we in de hitparade stonden, ik schat 1983. De avond van de Gelaense Rocknacht, jongen wat een zaal met herinneringen!

En ook deze avond gaat weer bij me op de harde schijf. Nog verschillende mensen na afloop gesproken die ooit nog bij me in de klas hadden gezeten en die blijkbaar toch nog goed waren terechtgekomen, ondanks dat ze ooit les van me hadden gehad.

Kortom: het was weer een leuke JBB-avond. We hebben ons goed geamuseerd.

Henk