Venlo - Grenswerk

Aw mök! Wat was dat weer een leuke avond in Venlo. Grenswerk, Een tijd geleden, vlak na de Corona-ellende waren we er al te gast en ook deze keer weer een hartstikke, leuke zaal vol leuk publiek. ndanks dat het volgens mij het ideale barbecue-weertje was, hadden veel mensen toch gekozen om te gast te zijn bij de fossielen van Bagge.

Wat is dat toch een leuke locatie om als band te mogen optreden. Goed geluid, leuke crew en vooral Blandine, de gastvrouw die ons verwend heeft tot in factor 7! Na de soundcheck de koelkast aantreffen, tot de nok gevuld met pinten en vervolgens catering met pasta, sla en rode wijn. Artiest! Wat een vak! Ton had zelfs gezorgd voor het traditionele Friete-Ei, het culinaire orgasme uit Venlo.

Het was weer sinds lange tijd dat ik me er weer mee waagde om het podiumgeluid te reduceren en met in-ear-monitor te werken. Ik had dat vroeger wel eens geprobeerd en vond ik het niet prettig. Net alsof je onder een kaasstolp zat, maar vandaag weer eens geprobeerd. Dankzij mijn personal monitor chief Erik had ik een perfect geluid op mijn oortjes en heb waarschijnlijk mijn mede-bandleden heel blij gemaakt met mijn podiumgeluid.

Heerlijk, nu nog even in bedje kruipen en morgen met 31 graden Open Air, theatershow op de stoep bij Dolcino in Echt. Wat een vak!

Henk