Ulestraten - Gemeenschapshuis de Huppel

Jaren geleden speelden we ook al eens in De Huppel. Ik schat een jaar of 5 geleden en nu waren weer zo’n 450 man/vrouw binnen om Ulestraten te laten beven op de grondvesten. Nu hebben ze daar weinig energie in hoeven te steken, want om een of andere reden bleef constant een bepaalde brom “hangen” in de ruimte. Ondanks een hoop equalizen en gedoe bleef op sommige plaatsen in de zaal die brom de kop opsteken, maar een kniesoor die daar op let. Het was lekker druk, de tap liep prima, het was lekker warm en er kon iets gevierd worden.

Internationaal: Ene Tobias aus Deutschland kwam speciaal in Ulestraten zijn verjaardag vieren, dan mag toch gezegd worden dat Bagge iets doet voor de Euregio! Bas scheen ook jarig dus had ik die samen met Tobias op het podium willen hebben om Proemevlaai te komen zingen, maar uiteindelijk heeft alleen Tobias gezongen. Het andere feestvarken zat waarschijnlijk al in de friture.

Dan heb ik nog iemand in kunstleer zien rondrennen die waarschijnlijk zijn vrijgezellenavond vierde. Als ik hem eerder had opgemerkt had hij kunnen assisteren bij “Blief bie de mam”.

Vooraf werden we na de soundcheck getrakteerd op anderhalve kubieke meter chinees en daar wordt een groot gedeelte zondag van opgegeten maar dan op een andere locatie dan Ulestraten. Enfin, al met al een gezellige zooi in De Huppel. Mede door de lekkere opwarmronde van onze vaste supportgroep Labyrinth, die bleken uiteindelijk minder de weg kwijt dan wijzelf

**De groeten van Henk Huppelaar. **

Alle foto's van dit optreden op Flickr

Hey Janse Bagge,

besten Dank für den Super Auftritt gestern….das war ein tolles Geburtstagsgeschenk von euch :-P Aber eine Frage hab ich dazu: Gibt’s auch Fotos (Die nicht upgeloadet wurden) von meinem Auftritt :-P Wenn ja, wäre es möglich, mir die zu schicken?! Schönen Sonntag noch und definitiv bis zum nächsten mal…mit Limburg Flagge :-P

Groetjes, Tobias