Maaseik - Fuego

Op uitnodiging van de Culturele Commissie van de stad Maaseik werd de Janse Bagge Bend weer uitgenodigd om de Fuego op zijn kop te zetten. Ik herinner me nog avonden dat we daar landden en dat we daar een soort Nederland-België meemaakten met aan de ene kant van de zaal de equipe België en aan de andere kant de Ollanders en dan mekaar met bier nat gooien. Inmiddels zijn we zo veel jaren older and wiser en weer terug op het honk.

Na de soundcheck had de organisatie geregeld dat we met muzikanten en crew gastvrij werden ontvangen in de brasserie van hotel van Eijck aan de markt en we werden daar liefdevol ontvangen door Lisa en haar crew die ons daar heerlijk hebben verwend. Culinair verwend met wijn en heerlijke gerechten op het bord. Ik vind dat altijd een van de leukste dingen om met Bagge op pad te zijn.

Soundcheck, aw tutten onder mekaar met boys en crew en dan gezellig uit eten met de hele bubs, tja en dat optreden dat moet dan ook maar. Ik vond het weer heel apart dat, ondanks de rare aanvangstijd, 20.15 uur, toch weer weer een hoop gezellig volk inde Fuego zat. Van Maaseik tot Overhoven. Kortom het was weer een heel gezellige start van 2024. Ik heb me weer kapot geamuseerd. Heerlijk.

Belsj! ich hawt van uch!

Henkiepenkie