Partij-Wittem - Feesttent

Waarin weer een klein dorp groot kan zijn! Kermis in Partij, met een feesttent en gratis entree. En zelfs glazen i.p.v. Smakeloze plastic bekers! Dat dat nog kan, heerlijk! Support Green Easer en al gelijk vanaf 21.00 uur veel volk in de tent.

Bagge startte om 22.00 uur en omdat tijdens de intro de menigte nogal ver van het podium stond ben ik maar gelijk de arena ingedoken, een paar Steh-tische naar voren getrokken en de pret kon beginnen. Vooraan stond een clubje JBB fans die al gelijk de moshpit indoken en daar geregeld over de grond keilden en dan zie je weer dat je in een knus dorp bent. Valt een glas kapot? Gelijk neemt minstens een bezoeker zijn verantwoordelijkheid en ruimt de brokstukken op zodat niemand averij oploopt. Partij-Wittem! Wat een heerlijk sociaal volk.

Overigens waren er ook vreemdelingen zeker, die verdwaald waren zeker. Ik zag ineens een paar gezichten van mensen die heel lang geleden eens bij me in Susteren 's morgens aan de deur stonden, nadat ze de avond van tevoren bij een JBB-concert geweest waren in Susteren en de dag erna gevraagd hadden waar de zanger van JBB woonde. Aangezien ik toch een beetje als de dorpsgek fungeer was het niet lastig om mijn huis te vinden. Enfin, die stonden dus 's morgens voor mijn voordeur en verrek, vandaag stonden ze ineens voor mijn neus. Die gasten uit Groesbeek. Heerlijk toch. Een soort reünie!

Al met al toch weer een kostelijke avond gehad. Bedankt iedereen.

Henk