Geulle - Feesttent

Dit was weer een leuke vanavond en met groot plezier heb ik van dit optreden genoten. Wat leuk dat de LimboMuziekToorts is overgenomen door de jongere garde. Ik herinner me nog het optreden in De Meulewiek, meer dan 30 jaar geleden en Rowwen Heze was toen ons voorprogramma en nu is Bagge de support geweest vanavond.

De organisatie had kosten noch moeite gespaard om alles gladjes te laten verlopen: stalen rijplaten om te voorkomen dat de trucks zich vastreden in de modder. Na de soundcheck dankzij Maurice Kikken uit Ulestraten perfect verzorgde catering. We hebben gesmuld van zijn pasta en salades.

Tja, en het optreden was weer heel leuk om te doen, genoeg ambiance, prettig publiek. Qua tijd hadden we 60 minuten speeltijd en precies op de minuut hadden we onze playlist afgewerkt. Het was wel nog effe lachen toen we wilden beginnen, we speelden op het PA en licht van Rowwen Heze en toen we klaarstonden om te beginnen bleek dat de lichttechnicus van RH nog aan het eten was in de kantine en hij had de lichtmixertafel op slot gedaan dus kon onze lichtman alleen maar uit zijn neus peuteren. Maar dankzij onze vliegensvlugge eigen crew werd snel een koerier naar het front gestuurd en precies 22.30 uur konden we starten.

Met Bagge is altijd iets te lachen. Normaliter staat de geluidsmixer midden in de zaal, maar omdat er nogal met bier gegooid wordt en menige mengtafel al eens verdronken is, mixt RH en ook onze John vanuit een truck die naast de tent staat. Blijft hij lekker droog!

Groetjes, Henk

Foto's genmaakt dootr MeerVandaag : klik hier