Hunsel - Feesttent

Weer zo'n voorbeeld van een klein dorp dat echt als met secondelijm aan elkaar gekleefd is. Wat een saamhorigheid! Hoewel Hunsel niet groot is heeft St.Jacobus toch een flink ledenaantal. Sjiek!

Na de soundcheck werden we uitgenodigd in 't Jacobus Hoes waar de tafel netjes gedekt was door hun vrijwilligers en de Fire Cookers van de brandweer hadden voor prima catering gezorgd. We werden goed verwend.

Xymio deed weer het geluid en ter elfder uren had Albert nog Roger Janssen bereid gevonden voor de belichting. Green Easer warmde de zaak al vooraf op en omstreeks 22.20 was het podium voor Bagge.

Aanvankelijk was het nogal erg tam, maar naarmate de avond vorderde kwam het publiek toch flink los. Alleen jammer dat ik al een week met, waarschijnlijk lichte keelontsteking te kampen had en ik aan het eind van de setlist toch echt door mijn stem heen was. Ach ja, je wordt ouder papa.

Volgens mij was het voor de schutterij een fijne avond, de tent zat goed vol, er werd flink getapt, de sfeer was goed, dus had het bestuur en alle vrijwilligers niet voor niks zo vaak vergaderd.

Henk