Limbricht - Feesttent Schutterij St. Salvius

En dan heb je als schutterij je te barsten vergaderd, grote tent opgezet en is de eerste feestavond en regent het al dagen als of de Tweede Zondvloed onderweg is. ‘s Middags dacht ik nog: “Vanavond staan we daar voor 100 man in zo‘n kolossale tent” En het bleef maar regenen. Tijdens de soundcheck waren we nog niet compleet omdat sommige bandleden niet uit de auto konden stappen, zo regende het.

Enfin, ter zake: ‘t werd een hartstikke leuke avond voor iedereen, de organisatie was heel tevreden, weer een hoop publiek, geen gezeik of gedoe, gewoon leuk. Dion en de jongens van Greeneaser hadden vooraf hun bekende duit in het zakje gedaan, kortom, het was een hele natte, maar ook een hele leuke avond.

Overigens leuk om te zien dat er fans zijn die het het fenomeen Bagge T-shirt een nieuw leven willen inblazen.

Uiteraard was er ook deze keer weer een nieuwe creatie van het inmiddels roemruchte ontwerpersduo "Keizer H. en Big M." op de catwalk te bewonderen. Binnenkort bij H&M.

Maar een heel speciaal collectors item was het shirt van een fan die al zijn Bagge shirts had gescand en hiervan 1 totaal nieuw T-shirt had gemaakt.

Hoe dan ook, we duimen dat zondag alles opgedroogd is en St. Salvius en al hun leden straks kunnen terugkijken op een geslaagd feest. Het is hun gegund!

Henkiepenkie

Alle foto's van dit optreden op Flickr

Overigens zijn we sinds het optreden van vorige week On Tour met een nieuwe geluidsfirma :