Ransdaal - Feesttent CV de Wuif

Kirmes in Ranzel en dat werd gevierd met Bagge in de tent.

De ouderwetse kermissfeer begon al na de soundscheck, toen we, zoals traditie is als we in Ransdaal neerstrijken, aan tafel mochten aanschuiven bij Miem (van de Houb), Mia, Marjo en Linda. Het was daar het bekende “SchnitzelWalhalla”. Wat had de gastvrouw en haar totale staf weer hun best gedaan, eerst tomatensoep met ballen, toen een paar vierkante meter schnitzels met aanhang en pudding na.

Tijdens het optreden hadden we inderdaad een “vol” gevoel.

Ons vast voorprogramma Green Easer deed weer waar het goed in is: de tent opwarmen en omstreeks half 11 was het de beurt aan de varkens van Bagge.

De tent zat goed vol, leuke sfeer en vooral grappig dat een hele delegatie uit, ik meen Boskoop, vanaf de camping was neergestreken in de feesttent.

Uiteindelijk hebben we van een van de gasten zijn smeekbede verhoord door hem het podium op te trekken en “iets van Hazes te doen”. Nou, dat ging dus niet foutloos, maar hij kreeg een goede kans voor revanche toen nog wat hulptroepen versterking verleenden en PROEMEVLAAI meezongen. Na één couplet wisten ze wat de bedoeling was en verliep die act beter dan de Hazesmedley.

Al met al weer een leuke avond en voor mij vooral een steen van mijn hart, dat ik nu eens een avond zonder stemproblemen uitzong tot aan het gaatje.

Fijne Kermisgroeten vanuit Ranzel.

Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr