Molenbeersel (B) - Feesttent Café Molenhof

Wat een relaxte avond, Tjeu liet zich niet gek maken, hij had wat te vieren omdat hij 30 jaren “in de zaak“ zat en maakte er voor zijn klanten gelijk een feest van van twee weekenden. Vanavond was dus onze beurt.

Toon Konings met zijn kornuiten van Dageraad warmden de zaak al goed op met hun uitvoeringen van Rowwen Heze 2.0. Normaliter hebben we altijd ons vast geluidsbedrijf maar nu stond daar al een firma voor het hele weekend en dus aan hen de taak om Bagge van kabaal te voorzien. Hoewel werken met een ander geluidsteam een beetje tricky is, hadden we na een ombouwtijd van een half uurtje de hele handel operationeel.

We hadden uiteraard wel onze vaste jongens aan de mixers, Johnny in de zaal (FOH) en Sander aan de monitors en dat geeft toch altijd een gerust gevoel om op die cruciale plaats iemand te hebben die ons programma en nukken kent. Omdat het programma dreigde uit te lopen werd de gebruikelijke intro: Walküre van Wagner, maar achterwege gelaten en gelijk het programma gestart.

Na ons verplichte anderhalf uur hebben we snel het podium vrij gemaakt voor de jongens uit Uden: BZB. En omdat we niet wilden dat onze collega’s van BZB nog langer op hun beurt moesten wachten hebben we het toetje Proemevlaai maar in de koelkast gelaten, want het programma was al flink uitgelopen. .

Enfin, eind goed , al goed. Volgens mij hebben de aanwezigen een leuke avond gehad, wij althans zeer zeker.

Kapitein Iglo Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr