Hulsberg - Feest SV Hulsberg

De voetbalclub vierde haar 80-jarig bestaan, dus tijd voor een feestje en aangezien we al vaker, met succes te gast waren in die grote ruimte van die prachtig onderhouden camping, waren we ook bij dit feest uitgenodigd.

Ik zag weer een hele hoop JBB T-shirts van voorbije jaren die blijkbaar met liefde gekoesterd en gewassen waren. Een vriendenclub uit Baarlo had het JBB optreden aangegrepen om met hun koempel John Vullings zijn vrijgezellenbestaan nog even te vieren aangezien moeder Mia hem binnenkort uit huis kwijt was i.v.m. zijn voorgenomen huwelijk. Oei jongens, de hele club had al heel veel geleden voordat we onze eerste noot gespeeld hadden.

Op het podium hadden we deze keer twee problemen: onze Peter had deze week een flinke val gemaakt en liep met een arm in een mitella, maar dankzij een strip pijnstillers met pinten kon hij toch zijn Gibson om de nek hangen maar blijkbaar was hier De Wet van Murphy toepasselijk, want een ongeluk komt zelden alleen. Opeens viel zijn versterker uit en heeft hij nog weinig kunnen doen op zijn Fender Tweed.

Enfin, het was weer een leuk feestje, vooral ook door de lekkere catering vooraf van Keulen uit Hulsberg. Over 5 jaar viert SV Hulsberg zijn 85 jarig bestaan, we zetten ‘m alvast in onze planner.

Keeper Henk