Urmond - Fanfarezaal

Tataah Boem! De Elfde van de Elfde! Al heel wat jaartjes stonden we op die legendarische datum in Maastricht op het Vrijthof maar deze keer hebben we gekozen voor de uitnodiging in Urmond. En daar hebben we geen spijt van.

Een leuke zaal, van te voren nog heerlijk gegeten in het monumentale Protestants Kerkje en daarna weer een volle bak met volk van alle leeftijden. Toch niet te filmen dat we inmiddels meer dan 30 jaar bezig zijn en nog steeds zulk lief, leuk en enthousiast publiek blijven trekken.

Tijdens het nummer Proemevlaai kregen we zelfs vocale ondersteuning van de Prins en de Jeugdprins. Ook even stilgestaan bij het overlijden van Leonard Cohen. Kortom, we hebben genoten!

Dank aan de de organisatie en vooral aan al die mensen van heinde en verre, tot in Kelmond toe, die ons steeds komen bezoeken.

Alaaf!

Prins Henk d’n Angerhawve

Dit was het laatste optreden van dit jaar. Altijd fijn om eens even stil te staan bij het voorbijgaande jaar middels een onvoorstelbaar dankjewel aan: organisatoren, mensen die iedere keer zorgen voor het lekkere eten vooraf, onze vaste geluidsfirma Xymio, het licht van Discovery Light, bandleden, crewleden, onze partners die we steeds thuis achterlaten, festivalcrews, crewleden die zijn ingesprongen als we met te weinig waren, platenfirma Music Machine, Frank voor de Drank, drukkerijen van consumptiebonnen, medici en apothekers die onze krakende wagen steeds weer op de rit hielpen, L1 en de overige pers, penningmeesters, voorzitters, vrijwilligers van verenigingen, onze Koning Willem Alexander voor het ridderschap van Henk en uiteraard niet zo maar als laatste, een super mega keivet bedankt al al onze fans, niet alleen dit jaar maar door de laatste 35 jaren heen. Allemaal bedankt en natuurlijk graag weer tot volgend jaar.