Sittard - Ernesto's

Halfvastenstoet Maaseik, Kromboodrapen Kolleberg, excellent terrasjesweer, dus genoeg te doen in de regio. Met een beetje stress neergestreken bij Ernest omdat ik al sinds carnaval zit te pielen met een virus in mijn keel, geen kracht op de stem etc.

Kortom, ik vreesde dat ik na 3 nummers alleen nog maar kon piepen en krassen. Tataah, dankzij Stefan aan de knoppen had ik de hele middag perfecte monitor en ik kijk nu voldaan terug op een leuke middag.

Ondanks genoeg concurrerende activiteiten zat de tent toch leuk gevuld en was het sfeertje prima. In verband met de intieme setting ook genoeg kunnen slap auw hoeren, hoewel, dat ging soms mooi mis.

Bijvoorbeeld Tonnie wilde mijn introductie bij een nummer, waarbij een link werd gelegd naar “50 Tinten Grijs” een extra dimensie geven door met de leren riem het podium “aaf te zjwame”. Alleen sloeg hij niet op het podium, maar raakte hij zijn eigen been en dat is nu ineens “50 Tinten Blauw”.

Het dagje Ernesto's kende nog een programma onderdeel: Mateolika. Een Spanjaard uit Barcelona die nog een geweldig en memorabel concert zou geven na Janse Bagge.

Voor deze gelegenheid heeft hij de band ook even versterkt bij Proemevlaai. Leuk dit nummer te horen met flamencogitaar.

Ik heb een prima middag gehad, vooral nu mijn stem nog redelijk is opgeknapt.

De groeten,

Krombrood Henk

Super bedankt, Stefan, Raymond en Yannick van SLGV voor de prima samenwerking en geluid

Een nieuwe drummer in de persoon van Wim Hagen, Tonnie vele kilo's lichter, anderen wat grijzer: tijd voor nieuwe groepsfoto's. Vlak voor we het podium opgingen. Toen gebeurde opeens dit. Peter was de eerste 2 nummers een beetje afwezig. Dan weten jullie waarom.

Alle foto's van dit optreden op Flickr