Roermond - De Azijnfabriek

Het laatste optreden van 2010 en miljaar, het was weer lachen. We hadden een paar weken rust gehad en nu als afsluiting van het jaar nog even langs bij de Azijnfabriek. Net zoals de letters RR het wereldmerk Rolls Royce symboliseren, zo werkte dat in enige mate ook voor onze RR van deze avond, namelijk Rico (Meijers) en René (Meerts). Omdat we de Azijnfabriek wilden matsen, zo met Sinterklaas, waren we niet met onze eigen spullen en crew afgereisd en maakten we gebruik van de spullen en mensen die dat normaal ook daar doen. Zij zorgden vanavond als ons technisch duo voor licht en geluid en dat deden ze heel verdienstelijk. Lekker volume voor deze kleine zaal met goede definitie van alle inputs. Well done baby!

Uiteraard een hoop gezichten gezien die nieuw voor ons waren maar uiteraard ook weer een soort "reunie-gevoel"omdat er weer een hoop volk was dat inmiddels al menig JBB-optreden bij ons te gast was. Omdat het de decembermaand was hebben we soms het programma ad-hoc aangepast,zodat AGENDA gebruikt werd als openingsnummer, de klassieker "20 Joar Bagge" nog eens van stal werd gehaald en "Prakkezere" op verzoek ook nog eens gespeeld werd. Dit hield wel in dat we ongeveer een optreden van zo'n twee en een half uur gedaan hadden en bij de toegiften was de ouwe toch mooi panklaar.

Enfin, met toch een tevreden gevoel glibberden we bij min 6 graden weer op huis aan. Na eerst de afspraak te hebben gemaakt dat we als laatste band spelen in de Azijnfabriek in 2000-en nog wat. Als afsluiter van het roemruchte jongerencentrum dat strak uit de Zwartbroekstraat zak verdwijnen. Voor iedereen die er was, bedankt voor de komst ondanks dat het weer, de kou, het ijs, niet erg uitnodigend waren. Alvast fijne feestdagen en hopelijk weer gezond tot ziens aan de andere kant van Nieuwjaar.

Groeten,

Meester Prikkebeen

Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr

Ha men van Bagge,

Ig wol aeve zegge dat ig ech super genaote hun vanaovendj! Ger woordj weer geweldig! En zoes ig al taege Henk gezag hub: Dit waor ech neet de letste!! Ig wil Henk ech heel veul succes winse en ver zeen os zeker wete volgendj jaor weer!

Groete van de fles winnaar vief jaor geleje in de azienfabriek!
Dick