Janse Bagge Goes Vinyl

Waardevast veilig beleggen?

“Vinyl is veiliger dan goud” (Financieel Dagblad 11.11.2019). Misschien heb je er wel eens over nagedacht om wat geld te beleggen in Cryptomunten zoals Bitcoin of Ripple. Niet doen!

Omdat jij een van onze trouwe fans bent en je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief willen we je informeren over dit eenmalig en unieke aanbod: Als jij snel besteld kan jij voor € 19,95 (excl. Verzend- en verpakkingskosten) een van de 100 unieke, gesigneerde, Janse Bagge Bend LP’s bemachtigen. Er zullen 300 Lp’s geperst worden bij genoeg bestellingen.

Onze cd “Veërtig” wordt namelijk in een zeer beperkte oplage op een unieke, ouderwetse LP-uitvoering uitgebracht, in de hoofdkleur van de cd: op 140 grams geel Vinyl! Naast alle nummers van de cd “Veërtig” komen er nog twee bonustracks op, n.l. de oerversie van “Sollicitere” en “Blief bie de mam”. “Blief bie de mam” is nog nooit op vinyl uitgebracht. En hoewel we weten dat resultaten uit het verleden geen garanties zijn voor de toekomst, willen we je toch attenderen op dit unieke bod.

Met 1 klik op deze link kom jij terecht bij onze platenmaatschappij waar jij je kan inschrijven voor jouw eigen uniek exemplaar. Zij handelen dit dan verder met jou af.

Inschrijven

Nogmaals, een unieke eerste kans voor de echte Janse Bagge fans.

Lp oplage is dus beperkt, koop nu al in voor Sinterklaas, Kerstmis, verjaar-, trouw- en namensdagen, schuttersfeest, etc.etc.