Contact

Algemene Mail/Fanmail

Wil je gewoon iets kwijt, vond je een optreden te gek, of juist niet, heb je fanmail of wat dan ook: mail het ons via ons algemeen e-mail adres:

Janse Bagge Bend

Boekingen

Wil je de leukste band van het noordelijk halfrond boeken, dan kan dat via mail of telefoon. Bel tijdig dan is er zeker een datum te prikken.

Henk Steijvers

Oude Rijksweg Zuid 9
6114 RC Susteren
046-4493376
06-53835226

Voor je de band gaat boeken

Janse Bagge Bend stelt enkele eisen zoals iedere band. Een eis is zeker vooraf al belangrijk: boek nooit een ander programma onderdeel zonder eerst overleg met de Janse Bagge Bend. In feesttenten kan onder voorwaarden een voorprogramma geplaatst worden. Bij een kleiner optreden is dit niet mogelijk. We bieden zelf wel in deze gevallen een voorprogramma aan tegen een leuke prijs. Reden is dat bij een klein optreden het budget voor PA en de ruimte op het podium beperkt zijn. Ons eigen voorprogramma speelt over dezelfde versterkers en drumstel, dus daar is geen extra ruimte voor nodig etc. Ook de wissel tussen de optredens gaat snel en soepel. Bandartiesten kunnen ten alle tijden maar uitsluitend vooraf aan JBB want we hebben geen pauze in ons optreden. Nogmaals overleg eerst en doe geen toezeggingen aan derden.

Webmasters

Albert Salden

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle optredens, laatste nieuwtjes etc. schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Vul hiernaast je naam en mailadres in. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een activatielink. Als je die link gebruikt dan krijg je de nieuwsbrieven keurig in je mailbox. Je kunt je ten alle tijden afmelden via een nieuwsbrief en wij beloven bovendien dat we jouw gegevens niet aan derden doorspelen.

Techniek

Voor alle vragen met betrekking tot de techniek kun je contact opnemen met Albert Salden. Het is vooral van belang te weten dat een correcte stroomvoorziening die aan bepaalde eisen voldoet een eis is om een optreden te laten plaatsvinden. Onze technische mensen zullen samen met jou de juiste oplossing zoeken, of jou van de gewenste informatie voorzien.

Techniek